Strömsöstä poimittua
Italialainen klassikkoruokalaji piccata milanese inspiroi kokki Anders Samuelssonin ja Strömsön juontajan Jonas Sundströmin tekemään arkisesta porsaanleikkeestä juhlaruokaa juustopaneroinnin avulla. Ruoanlaiton lomassa kuullaan
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Strömsöstä poimittua
Ajopuu on ihana materiaali, jossa on luonnon omaa patinaa. Camilla Forsén-Ström nostaa bambusta tehdyn tuulikellon uudelle tasolle, missä jokainen ajopuun yksityiskohta antaa esineelle sielua ja luonnetta. Uusinta vuodelta 2022.
-
Strömsöstä poimittua
Myös karu pohjoismainen luonto tarjoaa kulkijalle ravintoa, kunhan vain tietää, mikä kaikki siellä on syötävää. Alexandra DePaoli kutsuu Nicke Aldénin kolmen ruokalajin aterialle, jonka ainekset ovat suoraan luonnosta. Samalla h
-
Strömsöstä poimittua
Luonnossa liikkuminen laskee stressihormonien tasoa, tukee luovuutta ja vilkastuttaa aivotoimintaa. Juontaja Nicke Aldénia opastaa valmentaja Milja Harju.
-
Strömsöstä poimittua
Pellava on ihana ja imukykyinen materiaali, joka sopii hyvin laudeliinoiksi. Lee Esselström näyttää kätevän mallin.