Timjamia, kukkoa ja torttuja
Päivän teema on makeus. Lisa Lemke ystävineen maistelee erilaisia suklaita ja valitsee niistä parhaan. Ruoaksi valmistetaan grillattua briejuustoa pähkinöiden ja hedelmien kera, libanonilaista salaattia sekä ranskalaisia marenkeja. Jimmy puolestaan opett
Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Timjamia, kukkoa ja torttuja
Tänään keskustellaan umamista, joka on viides perusmaku. Lisa Lemke ystävineen arvioi, mikä säilyketomaateista on paras. Ateriaksi valmistetaan ramenkeittoa, nugaata ja omenakakkua, ja Sandra opettaa, kuinka pihvistä paistetaan täydellinen. Kokki Lisa Lem
-
Timjamia, kukkoa ja torttuja
Tänään puhutaan perusmausta, joka herättää kaikki muut maut eloon, nimittäin happamasta. Entä minkälaiset tomaatit ovat parhaita bruschettaan? Lisäksi tehdään tyrmimarmeladia, raparperisäilykettä ja limettimehulla raakakypsytettyä lohicevicheä. Lisa pitää