Veljesten keittiössä
Kuudes risteilypäivä saattelee matkalaiset EU:n pienimmän jäsenmaan Maltan satamaan. Kalastajakylä Marsaxlokkissa veljekset nauttivat kalakeittoa ja Mdinan luostarissa sisar Marian valmistamaa kanipataa. Lisäksi opitaan, että luostarissa rukoillaan päivit

Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Veljesten keittiössä
Adam ja James Price aloittavat 11-päiväisen Välimeren-risteilynsä Rooman lähistöltä Civitavecchiasta, ja pian 5 500 ihmistä kyydittävä laiva ankkuroituu Santorinin edustalle Kreikassa. Veljekset valmistavat kasvisruokaa Oían kylässä ja lopettelevat päivän
-
Veljesten keittiössä
Matkalaiset saapuvat Ateenan edustalle Pireukseen, missä veljekset valmistavat perinteisiä souvlaki-lihavartaita Akropoliin katveessa. Laivalla veljekset loihtivat vielä dolma-kääryleitä sekä ranskalaista sole normande -klassikkoruokaa.
-
Veljesten keittiössä
Monille matkalaisille illallinen kapteenin seurassa on risteilyn kohokohta. Veljekset panevat parastaan ja valmistavat aluksen ruotsalaiselle kipparille rapucocktailin. Kanssamatkustajien iloksi tarjolla on myös kreikkalaista spanakopita-piirakkaa sekä ka
-
Veljesten keittiössä
Uuden risteilypäivän myötä ankkuri lasketaan Napolin satamaan. Veljeksille on annettu erikoislupa valmistaa ruokaa Pompeijin vaikuttavien raunioiden keskellä - ja pian nautitaankin italialaisia lihapullia. Laivalla syntyy paitsi caprilainen suklaakakku my
-
Veljesten keittiössä
Adamin ja Jamesin Välimeren-risteily lähenee loppuaan, kun alus lipuu Livornon rannoille läntisessä Italiassa. Veljekset löytävät ensimmäisen tryffelinsä toscanalaisesta San Miniaton metsästä ja valmistavat linguinea taleggion ja valkoisen tryffelin kera.
-
Veljesten keittiössä
Veljekset vierailevat Euroopan parlamentissa ja kutsuvat poliitikkoja laittamaan ruokaa kanssaan. Mansikoita kastetaan belgialaiseen suklaaseen, simpukoita syödään ranskalaisten kera, ja turvahenkilöiden ympäröimä Euroopan parlamentin puhemies Roberta Met