Veljesten keittiössä
Veljekset vierailevat Euroopan parlamentissa ja kutsuvat poliitikkoja laittamaan ruokaa kanssaan. Mansikoita kastetaan belgialaiseen suklaaseen, simpukoita syödään ranskalaisten kera, ja turvahenkilöiden ympäröimä Euroopan parlamentin puhemies Roberta Met

Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Veljesten keittiössä
Adam ja James Price aloittavat 11-päiväisen Välimeren-risteilynsä Rooman lähistöltä Civitavecchiasta, ja pian 5 500 ihmistä kyydittävä laiva ankkuroituu Santorinin edustalle Kreikassa. Veljekset valmistavat kasvisruokaa Oían kylässä ja lopettelevat päivän
-
Veljesten keittiössä
Matkalaiset saapuvat Ateenan edustalle Pireukseen, missä veljekset valmistavat perinteisiä souvlaki-lihavartaita Akropoliin katveessa. Laivalla veljekset loihtivat vielä dolma-kääryleitä sekä ranskalaista sole normande -klassikkoruokaa.
-
Veljesten keittiössä
Monille matkalaisille illallinen kapteenin seurassa on risteilyn kohokohta. Veljekset panevat parastaan ja valmistavat aluksen ruotsalaiselle kipparille rapucocktailin. Kanssamatkustajien iloksi tarjolla on myös kreikkalaista spanakopita-piirakkaa sekä ka
-
Veljesten keittiössä
Kuudes risteilypäivä saattelee matkalaiset EU:n pienimmän jäsenmaan Maltan satamaan. Kalastajakylä Marsaxlokkissa veljekset nauttivat kalakeittoa ja Mdinan luostarissa sisar Marian valmistamaa kanipataa. Lisäksi opitaan, että luostarissa rukoillaan päivit
-
Veljesten keittiössä
Uuden risteilypäivän myötä ankkuri lasketaan Napolin satamaan. Veljeksille on annettu erikoislupa valmistaa ruokaa Pompeijin vaikuttavien raunioiden keskellä - ja pian nautitaankin italialaisia lihapullia. Laivalla syntyy paitsi caprilainen suklaakakku my
-
Veljesten keittiössä
Adamin ja Jamesin Välimeren-risteily lähenee loppuaan, kun alus lipuu Livornon rannoille läntisessä Italiassa. Veljekset löytävät ensimmäisen tryffelinsä toscanalaisesta San Miniaton metsästä ja valmistavat linguinea taleggion ja valkoisen tryffelin kera.